Το ίδρυμα Costa

Πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση είναι το πρώτο βήμα για μία καλύτερη ζωή και στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τα σχολεία στις πιο φτωχές κοινωνίες που καλλιεργούν καφέ

Άλλαξε την ζωή ενός παιδιού

imageΓνωρίζουμε ότι οι αγρότες που καλλιεργούν καφέ είναι απαραίτητος κρίκος της αλυσίδας μας - δεν θα μπορούσαμε να οραματιστούμε έναν κόσμο που λατρεύει τον τέλειο καφέ χωρίς αυτούς!  

Πολλές κοινωνίες που καλλιεργούν καφέ, βρίσκονται σε απομακρυσμένες αγροτικές περιοχές, σε κάποιες από τις πιο φτωχές χώρες του κόσμου. Έτσι τα παιδιά σε αυτές τις κοινωνίες δεν έχουν ή έχουν περιορισμένη πρόσβαση στην εκπαίδευση.  

Το Ίδρυμα Costa ξεκίνησε το 2006 για να υποστηρίξει τους ανθρώπους που ζουν σε απομονωμένες κοινωνίες χτίζοντας σχολεία, ώστε να παρέχει στα παιδιά μια ασφαλή, ποιοτική εκπαίδευση. 

Γνωρίζουμε ότι η εκπαίδευση έχει την δύναμη να αλλάξει την ζωή ενός παιδιου και για αυτο το Ίδρυμα Costa  έχει ένα μεγάλο όραμα: να εξαλίψει την φτώχεια στις κοινωνίες που καλλιεργούν καφέ.

icon

Περισσότερες από 1000 θέσεις εργασίας για δασκάλους, βοηθούς, διαχειριστές και μάγειρες

image10 διαφορετικές χώρες κατά μήκος της ζώνης του καφέ ωφελούνται από το εγχείρημα για το σχολείο του Ιδρύματος Costa, συμπεριλαμβανομένης της Κολομβίας, της Ουγκάντα και του Βιετνάμ. 

Το Ίδρυμα Costa υποστηρίζει αυτές τις κοινωνίες χωρίς να περιμένει κάποιο αντάλλαγμα, που σημαίνει ότι συχνά βοηθάμε αγρότες ακόμα και σε περιοχές που δεν θα μπορέσουμε μετά να αγοράσουμε τον καφέ τους. 

 Αυτά τα σπουδαία επιτεύγματα γίνονται μόνο με τον ενθουσιασμό και την αφοσίωση της ομάδας μας στο να μαζεύει πόρους για το Ίδρυμα Costa, αλλά και την συνεχή γεναιοδωρία των πελατών και των προμηθευτών μας.

Ο στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε 20 εκατομμύρια $ για το Ίδρυμα Costa μέχρι το 2021 και να ιδρύσουμε 100 σχολεία μέχρι το 2021.

Costa Foundation - *Registered charity no. 1147400 In Scotland, SCO43414