Υπεύθυνη προμήθεια

Δεν φτιάχνουμε απλώς εξαιρετικά γευστικό καφέ, τον προμηθευομαστε υπεύθυνα, διασφαλίζοντας ότι φροντίζουμε τις τοπικές κοινωνίες και τις φάρμες που καλλιεργούν τους κόκκους μας.

Rainforest Alliance

imageΚαταλαβαίνουμε ότι για να έχουμε ένα βιώσιμο coffee business χρειάζεται να επενδύουμε σε μια βιώσιμη προμήθεια καφέ, διασφαλίζοντας ότι ο καφές μας καλλιεργείται με τρόπο που προστατεύει το περιβάλλον και επιτρέπει στις κοινωνίες που τον καλλιεργούν να αναπτύσσονται. 

 Η Rainforest Alliance είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που προσπαθεί να δημιουργήσει ένα μέλλον στο οποίο άνθρωποι και φύση αναπτύσσονται σε αρμονία. 

 Δουλεύοντας μαζί με ποικίλες ομάδες συμπεριλαμβανομένων των αγροτών, των επιχειρήσεων, των καταναλωτών και άλλων, η Rainforest Alliance χτίζει μία συμμαχία ώστε να βελτιώσει τον βιοπορισμό, να προστατεύσει την βιοποικιλότητα, να ενισχύσει τις φωνές των αγροτών, των κοινωνιών και των δασών και να τους βοηθήσει να περιορίσουν τον κίνδυνο και να προσαρμοστούν στην κλιματική αλλαγή.
 

icon

Ήμασταν το πρώτο κατάστημα καφέ στο Ηνωμένο Βασίλειο του οποίου η προμήθεια γίνεται από 100% Rainforest Alliance Certified™ φάρμες ήδη από το 2008.

imageΑπό όταν ξεκινήσαμε την συνεργασία μας με τη Rainforest Alliance, δουλεύουμε μαζί για να καταπολεμήσουμε μερικά από τα πιο σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας σήμερα αλλάζοντας τον τρόπο που παράγουμε, προμηθευόμαστε και καταναλώνουμε τους παγκόσμιους φυσικούς πόρους.  

Κάθε πιστοποιημένη Rainforest Alliance φάρμα πρέπει να πληρεί αυστηρές οδηγίες για καλύτερες μεθόδους καλλιέργειας και συνθήκες εργασίας, καθώς και περισσότερη φροντίδα προς την φύση.  

Αυτό βοηθάει να διασφαλίσουμε ότι ο καφές ή το κακάο που σερβίρουμε σε όλα τα ροφήματά μας, έχει παραχθεί με υπευθυνότητα και βιωσιμότητα.

Έτσι, όποτε επιλέγετε να πίειτε Costa Coffee, μπορείτε να είστε περήφανοι ότι υποστηρίζετε τους αγρότες και τις κοινωνίες των δασών που φροντίζουν τους φυσικούς μας πόρους, αφού προέρχεται με περηφάνεια από φάρμες Rainforest Alliance.